Bliv medlem

Vil du gerne være medlem af Foreningen CYKLER TIL SENEGAL?

Sådan gør du:
Send en mail til info@cyklertilsenegal.dk med navn og adresse. Indbetal kontingentet på vores konto (se nedenunder). Skriv også gerne, om du har modtaget det seneste medlemsblad – ellers sender vi det fluks, enten pr. post eller pr. mail efter hvad du selv ønsker.

Medlemsskab koster 150 kr. årligt. For par: 250kr. For organisationer: 250 kr. Kan indsættes på vores konto i Merkur Bank: 8401 – 1060310.

5 gode grunde til at blive medlem:

Vores nyhedsbrev, som vi kalder ”Wa-kha-dia” (som er vores afrikanske partners forkortelse for dialog – bevidsthed – solidaritet), indeholder nyt om hvad der sker i foreningen, artikler og beretninger om og fra Vestafrika samt indbydelser til vores arrangementer og rejser. Vi er stolte af vores medlemsblad, der emmer af personlige fortællinger og høj aktivitet – og vi glæder os til at også at bringe dit bidrag!

Mange af vore medlemmer har haft deres livs oplevelse på én af vores  cykelrejser til Vestafrika, hvor deltagerne ud over den afrikanske natur og gæstfrihed oplever både fest, farver og hverdagsliv i COLUFIFA-landsbyerne. Rejsegruppen består aldrig af mere end 10-12 deltagere (inkl. foreningens rejseguides), så man bliver undervejs rystet godt sammen. Vi er også behjælpelige, hvis der er ønske om mere individuelle studie- og arbejdsrejser.

Foreningens mange lysbilledfortællinger – om den første kvinde i landsbyen, der fik en cykel fra Danmark, om den kloge gamle kone i Faoune, om det sort-hvide massagekursus og om mange andre spændende og livsbekræftende oplevelser, kan rekvireres via – ligesom vores farverige udstilling med tøj, kunstgenstande og hverdagsting fra området, kan rekvireres via cyklertilsenegal@gmail.com

Er du interesseret i at give en hånd med i foreningen, er der mange muligheder. Først og fremmest med at få indsamlet materialer – i nyhedsbrevene og lokalaviserne efterlyser vi jævnligt relevante effekter.

Er du mere til det faglige-organisatoriske arbejde står vores projektarbejdsgrupper også åbne – bl.a. gruppen, der bakker op om vores landsbyudviklingsprojekter .

Endnu en gang hjertelig velkommen i foreningen!

^